Watersport Vereniging Nautica

Al ruim 55 jaar de mooiste jachthaven aan het Brielse Meer

Welkom op onze website! 

Welkom op de website van W.S.V. Nautica: een watersportvereniging met een bruisend verenigingsleven. De vereniging is in 1959 opgericht door een groep fanatieke waterskiërs en viert dus in 2019 haar 60ste jubileum!
Inmiddels telt de vereniging ruim 300 leden en donateurs, 88 vaartuigen, 104 ligplaatsen en beschikt over een prachtige locatie aan het Brielse Meer. Nautica is voor passanten te bereiken vanaf de Oude Maas door de Voornse Sluis. Na ongeveer 10 kilometer wappert aan stuurboordwal de clubvlag van Nautica. Het clubhuis op de terp, de waterglijbaan bij het strandje en de springschans voor de skiërs zijn de eyecatchers vanaf het water. Het clubhuis wordt geëxploiteerd door Wendy en Vincent en heeft een schitterend uitzicht over het Brielse Meer. Het heeft een prachtig terras, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Daarnaast heeft de vereniging veel te bieden, zo ook voor kinderen, o.a. een grote speeltuin, tennisbaan, jeu du boule-baan, voetbalveld, WiFi en een sanitaire ruimte. Passanten kunnen hun boot afmeren aan de buitensteiger en zich melden bij onze toezichthouders: Gerrit en Leny Vos. In overleg kan er een mooie plaats in de haven of aan de buitensteiger worden toegewezen. 


Bekijkt u de website op een smartphone of tablet? Kantel dan uw scherm voor een optimale weergave. 

Graag tot ziens bij W.S.V. NauticaActiviteitenagenda


NL Doet bij Nautica

Datum:16-03-2019

Ook Nautica neemt deel aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Met de verstandelijk beperkte bewoners van ASVZ instellingen Schiedam Zijlstraat66 en de Blijhof en de Koningshof uit Maassluis ,al toeterend
naar Nautica gebracht door "een file van vuilniswagens van Irado ", maken we een groot feest in het clubhuis.
Iedereen is hierbij van harte welkom ,van 11 tot 15.00 uur wordt een professioneel feest en disco programma gepresenteerd.

Nadere info bij Piet Jongepier 0653381815Terug naar overzicht