Watersport Vereniging Nautica

Al ruim 55 jaar de mooiste jachthaven aan het Brielse Meer

Het bestuur en de commissies

Zonder bestuur kan een vereniging niet bestaan en zonder commissies van bijstand is het voor een bestuur onmogelijk om goed te functioneren. WSV Nautica kan zich gelukkig prijzen met een enthousiaste ploeg leden die veel vrije tijd in hun vereniging stoppen om alles goed te laten verlopen. Hieronder een overzicht van het Bestuur en van de Commissies binnen de vereniging, hun leden en de verantwoording die zij dragen.

 

Het bestuur

Remco Apon, voorzitter

Remco Apon, voorzitter

Remco Apon is voorzitter van het dagelijks bestuur.

Remco is een geboren en getogen Nauticaan. Hij heeft het DNA meegekregen van zijn ouders en grootouders die vrijwel vanaf de oprichting lid zijn geworden van de vereniging. Samen met zijn partner Evelien en zijn zoon Pascal wonen zij in Brielle en genieten daarnaast op steenworp afstand al jaren op ons mooie caravanterrein en jachthaven aan het Brielse Meer. In het dagelijkse leven is Remco ondernemer en heeft de privilege om leiding te geven aan een innovatieve IT-onderneming in Nieuw-Vennep met professionele IT specialisten.

Als voorzitter is Remco naast algemeen beleid onder andere belast met externe contacten, veiligheid, milieu en wetgeving.

voorzitter@wsv-nautica.nl

Joeri Kester, Penningmeester

Joeri Kester, Penningmeester

Joeri Kester is als penningmeester ook lid van het dagelijks bestuur en is tevens vice-voorzitter.

Joeri heeft via zijn partner Esther met Nautica kennis gemaakt en is besmet geraakt met het Nautica-virus. Joeri is al ruime tijd actief in de ICT projecten en runt sinds kort een eigen bedrijf in de ICT dienstverlening. Joeri brengt sinds 2013 in de zomerperiode zoveel mogelijk tijd door op Nautica, samen met Esther en de kinderen, Lukas en Sven.

Binnen het bestuur is Joeri als penningmeester verantwoordelijk voor het financieel beleid, de administratie, de inkoop / contracten en de verzekeringen.

penningmeester@wsv-nautica.nl

Cindy Eekhoff, Secretaris

Cindy Eekhoff, Secretaris

Cindy Eekhoff is als secretaris ook lid van het dagelijks bestuur.

Cindy is een tweede generatie Nauticaan en heeft ook daar haar partner Danny ontmoet. Samen hebben zij twee zoons Kick en Dex. Met veel plezier brengen zij de zomerperiode door op Nautica, maar ook in de winter zijn zij veel op Nautica te vinden. Cindy heeft in 2017 haar master Strafrecht afgerond en is werkzaam als strafrechtjuriste. In haar vrije tijd is ze actief voor het Ouderenfonds, kookt ze graag en is ze veel met haar zoons op pad.

Binnen het bestuur is Cindy verantwoordelijk voor het secetariaat en de ledenadministratie. Daarnaast draagt ze haar steentje bij aan de activiteitencommissie, jubileumcommissie en de media commissie.

secretaris@wsv-nautica.nl

Twan van Kuijk

Twan van Kuijk

Twan van Kuijk is als partner van Sharon van Oije in 2000 met WSV-Nautica in aanraking gekomen en als Brabander inmiddels aardig ingeburgerd. Omdat hij samen met Sharon en hun twee dochters al jaren geniet van deze prachtige vereniging, welke sinds 1959 door een groep watersportliefhebbers helemaal uit het niets is opgebouwd, heeft Twan zich in 2015 aangesloten bij het bestuur. Twan levert op deze manier graag een bijdrage aan een goede voortzetting van WSV-Nautica. In een ver verleden studeerde Twan HBO Energietechniek en heeft daaraan twee jaar geleden Hogere Gastechniek toegevoegd. Naast de studie speelde hij zo’n 25 jaar volleybal waarvan ruim 15 jaar (semi) professioneel. Op dit moment vult hij zijn vrije tijd graag met mountainbiken, sneeuw- en waterskiën. Twan hoopt met zijn gezin en samen met alle leden, nog lang van Nautica te mogen genieten!

Namens het bestuur is Twan afgevaardigde voor de terreincommissie en heeft hij de commissie overstijgende zaken als “opstallen” en “(energie)infrastructuur” in zijn portefeuille.

bestuur@wsv-nautica.nl

Wijnant van Genderen

Wijnant van Genderen

Wijnant is 61 jaar en komt uit Maassluis. Hij is zelfstandig ondernemer en komt sinds 1988 met veel plezier op Nautica met vrouw Carla en sinds 1994 met dochter Claire.

Wijnant heeft al meerdere malen een functie vervuld binnen vorige besturen.

Binnen het bestuur is Wijnant contactpersoon voor de havencommissie en is voorzitter van de zelfwerkzaamheidscommissie.

Bestuur@wsv-nautica.nl


.

Havencommissie (havencommissie@wsv-nautica.nl)

Aad Middelburg, voorzitter
Gerrit Vos
Leen van Dop

Terreincommissie (terreincommissie@wsv-nautica.nl)

Rob Kop, voorzitter
Koos den Heijer, commissielid
Pieter Slot, commissielid

Zelfwerkzaamheidscommissie (zwh@wsv-nautica.nl)

Wijnant van Genderen, voorzitter
John Stavenuiter
Gerrit Vos

Horecacommissie (hc@wsv-nautica.nl)

Henk Abrahams, voorzitter
Piet Jongepier, commissielid
Koos den Heijer, commissielid

Mediacommissie (media@wsv-nautica.nl)

Ronald Eekhoff
Cindy Eekhoff

Sportcommissie (sportcommissie@wsv-nautica.nl)

Dennis van Oije, voorzitter
Martine Kop, commissielid
Mariette Groenendijk, commissielid
Gerrit Vos, commissielid

Activiteitencommissie (ac@wsv-nautica.nl)

Cindy Eekhoff, coördinator

Ballotagecommissie (ballotage@wsv-nautica.nl)

Remco Apon, voorzitter
Reinier van der Wetering, secretaris
Aad Middelburg, commissielid