Watersport Vereniging Nautica

Al ruim 55 jaar de mooiste jachthaven aan het Brielse Meer

Het bestuur en de commissies

Zonder bestuur kan een vereniging niet bestaan en zonder commissies van bijstand is het voor een bestuur onmogelijk om goed te functioneren. WSV Nautica kan zich gelukkig prijzen met een enthousiaste ploeg leden die veel vrije tijd in hun vereniging stoppen om alles goed te laten verlopen. Hieronder een overzicht van het Bestuur en van de Commissies binnen de vereniging, hun leden en de verantwoording die zij dragen.

 

Het bestuur

Remco Apon, voorzitter

Remco Apon, voorzitter

Remco Apon is voorzitter van het dagelijks bestuur.

Remco is een geboren en getogen Nauticaan. Hij heeft het DNA meegekregen van zijn ouders en grootouders die vrijwel vanaf de oprichting lid zijn geworden van de vereniging. Samen met zijn partner Evelien en zijn zoon Pascal wonen zij in Brielle en genieten daarnaast op steenworp afstand al jaren op ons mooie caravanterrein en jachthaven aan het Brielse Meer. In het dagelijkse leven is Remco ondernemer en heeft de privilege om leiding te geven aan een innovatieve IT-onderneming in Nieuw-Vennep met professionele IT specialisten.

Als voorzitter is Remco naast algemeen beleid onder andere belast met externe contacten, veiligheid, milieu en wetgeving.

voorzitter@wsv-nautica.nl

Mark Abrahams, Penningmeester

Mark Abrahams, Penningmeester

Mark Abrahams is als penningmeester ook lid van het dagelijks bestuur en is tevens vice-voorzitter.

Mark is derde generatie Nauticaan. Nadat allebei zijn ouders een bestuursfunctie hebben vervuld, kon Mark niet achterblijven. Hij verblijft met veel plezier op het caravanterrein en geniet van alles wat de vereniging te bieden heeft.

Binnen het bestuur is Mark als penningmeester verantwoordelijk voor het financieel beleid, de administratie, de inkoop / contracten en de verzekeringen.

penningmeester@wsv-nautica.nl

Jolanda Holierhoek, secretaris

Jolanda Holierhoek, secretaris

Jolanda is sinds vorig jaar (2018) lid geworden van Nautica. Ze heeft een leuke baan als leidinggevende bij de Rijksrecherche, maar zoekt graag het water op ter ontspanning. Samen met haar gezin, bestaande uit Ronald en haar dochters Benthe en Myrthe, is zij regelmatig te vinden op de boot. Jolanda vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het verenigingsleven.

Jolanda is binnen het bestuur verantwoordelijk voor het secretariaat en de ledenadministratie. Daarnaast draagt Jolanda nog haar steentje bij binnen de jubileumcommissie.

bestuur@wsv-nautica.nl

Marloes Veth, tweede secretaris

Marloes Veth, tweede secretaris

Marloes Veth komt sinds 2007 met haar gezin op Nautica. Zij geniet, samen met haar man Wouter en kinderen Timon en Maren, van hun boot op de vereniging. Ze zijn als echte waterratten veel op het water te vinden, onder andere voor het zeilen met hun twee zeilboten.

Marloes wilt zich graag achter de schermen inzetten voor Nautica. Dit zal zij doen als tweede secretaris. Daarnaast is Marloes aanspreekpunt van de sportcommissie en activiteitencommissie.

bestuur@wsv-nautica.nl

Cindy Eekhoff

Cindy Eekhoff

Cindy Eekhoff heeft het stokje van secretaris overgedragen aan Jolanda en Marloes.

Cindy is een tweede generatie Nauticaan en heeft ook daar haar partner Danny ontmoet. Samen hebben zij twee zoons Kick en Dex. Met veel plezier brengen zij de zomerperiode door op Nautica, maar ook in de winter zijn zij veel op Nautica te vinden. Cindy heeft in 2017 haar master Strafrecht afgerond en is werkzaam als strafrechtjuriste. In haar vrije tijd is ze actief voor het Ouderenfonds, kookt ze graag en is ze veel met haar zoons op pad.

Binnen het bestuur is Cindy contactpersoon terreincommissie en horecacommissie. Daarnaast draagt ze haar steentje bij aan de activiteitencommissie, jubileumcommissie en de media commissie.

secretaris@wsv-nautica.nl

Wijnant van Genderen

Wijnant van Genderen

Wijnant is 61 jaar en komt uit Maassluis. Hij is zelfstandig ondernemer en komt sinds 1988 met veel plezier op Nautica met vrouw Carla en sinds 1994 met dochter Claire.

Wijnant heeft al meerdere malen een functie vervuld binnen vorige besturen.

Binnen het bestuur is Wijnant contactpersoon voor de havencommissie en is voorzitter van de zelfwerkzaamheidscommissie.

Bestuur@wsv-nautica.nl


.

Havencommissie (havencommissie@wsv-nautica.nl)

Aad Middelburg, voorzitter
Gerrit Vos
Leen van Dop

Terreincommissie (terreincommissie@wsv-nautica.nl)

Rob Kop, voorzitter
Koos den Heijer, commissielid
Pieter Slot, commissielid

Zelfwerkzaamheidscommissie (zwh@wsv-nautica.nl)

Wijnant van Genderen, voorzitter
John Stavenuiter
Gerrit Vos

Horecacommissie (hc@wsv-nautica.nl)

Henk Abrahams, voorzitter
Piet Jongepier, commissielid
Koos den Heijer, commissielid

Mediacommissie (media@wsv-nautica.nl)

Ronald Eekhoff
Cindy Eekhoff

Activiteitencommissie (ac@wsv-nautica.nl)

Marloes Veth, coördinator

Ballotagecommissie (ballotage@wsv-nautica.nl)

Remco Apon, voorzitter
Reinier van der Wetering, secretaris
Aad Middelburg, commissielid

Sportcommissie (sportcommissie@wsv-nautica.nl)

Dennis van Oije, voorzitter
Mariette Berg
Martine Kop
Gerrit Vos

Jubileumcommissie (secretariaat@wsv-nautica.nl)

Cindy Eekhoff
Hans Leissner, penningmeester
Patricia van den Toorn
Natasja Kalkman
Piet Jongepier
Jolanda Holierhoek